LEDISOL Oy

LEDISOL Oy suunnittelee ja valmistaa LED valaisimia erityisesti julkisiin kohteisiin ja yrityskiinteistöihin.

Tyypillisiä kohteita ovat liikennetunnelit,  alikulkusillat ja kevytliikenneväylät, puisto- ja aluevalaistus. Teollisuus- ja pysäköintihalleihin on myös useampia valaisinratkaisuja.

Kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käyttäen korkealaatuisia LED-valonlähteitä ja liitäntälaitteita ohjausliitäntöineen.

Vastuullisuus

Olemme sitoutuneet taloudelliseen, ympäristölliseen ja sosiaaliseen vastuuseen.  Suomen lainsäädännön mukaan tuottaja on vastuussa markkinoille saattamiensa laitteiden kierrätyksestä ja muusta jätehuollosta. LEDISOL Oy on jäsenyritys SELT ry:ssä, joka huolehtii toimialansa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden tuottajien kierrätysvastuiden toteuttamisesta.

Yhteistyö

Pyrimme tarjoamaan asiakkaille heidän tarpeitaan vastaavat ratkaisut erilaisiin kohteisiin. Tarjoamme joustavasti asiakaskohtaisia valaistusratkaisuja , kuten vakiotyypit eivät riitä. Kohdekohtainen optiikka, kiinnitystapa tai erikoispintakäsittely/sävy ovat esimerkkejä joustavista valinnoista.

Suunnittelussa ja valmistuksessa panostetaan yhteistyöhön alihankkijoiden, komponentti- ja materiaalitoimittajien kanssa. 

Myynti- ja toimitusvaiheessa teemme yhteistyötä kaikkien merkitävien sähkötukkujen kanssa.

Innovatiivisuus

Suunnittelemme tuoteratkaisuja hyödyntäen led teknologian nopeaa kehitystä ja tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja valaisimien ohjaukseen yhteistyössä niiden kehittäjien kanssa. Älykkäät LEDISOL led-valaisimet tarjoavat asiakkaille tarpeen mukaisen valaistuksen  ja säästöjä sekä energia- että huoltokustannuksissa ja valaistuksen elinkaarikustannuksissa.

Tuotelaadun varmistus on kiinteä osa koko suunnittelu- ja valmistusprosessia. Valotekniset ominaisuudet varmistetaan jo suunnittelun alkuvaihessa goniofotometrillä ja spektroradiometrillä ja muilla mittauslaitteillamme.